Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci, reklamě a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Námořnická trička
vlasová kosmetika, Kerastase, Redken, Schwarzkopf, Loreal, Paul Mitchell, paruky
Informace o vlasech a jejich problémech
vlasová kosmetika, Kerastase, Redken, Schwarzkopf, Loreal, Paul Mitchell, paruky
Vše nejen o kráse
vlasová kosmetika, Kerastase, Redken, Schwarzkopf, Loreal, Paul Mitchell, paruky
Obchod s vlasy a parukami
vlasová kosmetika, Kerastase, Redken, Schwarzkopf, Loreal, Paul Mitchell, paruky
Exkluzivně pro vaši krásu a zdraví

Energy Gynex

Energy Gynex
Energy Gynex
Doplněk stravy. Pomáhá při vypadávání vlasů u žen ve spojení se štítnou žlázou. Celkově vyrovnává výkyvy organismu ať už na psychické, či hormonální úrovni jak u mužů, tak u žen.
Výrobce: Energy
Obsah: 30 ml
Dostupnost: Do 14 dnů
Cena: 512,- Kč
Podrobný popis produktu

Gynex je bioinformační širokospektrální bylinný regenerační přípravek, vyrobený podle moderních poznatků fytoterapie, psychotroniky, krystaloterapie a biorezonance. Jedná se o vysoce koncentrovaný produkt obsahující bylinné výtažky, éterické oleje a bioinformační složky ve vzájemně vyváženém synergicky působícím komplexu.


Bioinformační přípravky firmy Energy působí na lidský organismus v několika úrovních současně. Zatímco účinné přírodní látky ovlivňují přímo orgány a pochody v těle, informační složky působí prostřednictvím biorezonance na samotnou příčinu onemocnění.

Gynex má díky komplexu výtažků z rostlin a informací silné detoxikační, antioxidační a regenerační účinky. Celkově vyrovnává výkyvy organismu ať už na psychické, či hormonální úrovni jak u mužů, tak u žen. Ochraňuje vlákna nervových buněk a harmonizuje činnost žláz s vnitřní sekrecí prostřednictvím působení na hypofýzu – žlázu, která řídí činnost všech ostatních. Vysoký obsah přírodních fytohormonů (rostlinné látky hormonální povahy) v Gynexu má výraznou schopnost detoxikovat tělo především od toxických chemických látek, které se ukládají v tukové tkáni, a působí tak na organismus dlouhodobě. Fytohormony dále pomáhají předcházet infekcím, srdečním onemocněním a osteoporóze. Gynex zlepšuje funkci a zajišťuje ochranu kůže a veškerých sliznic, které vystýlají povrchy vnitřních orgánů (plíce, žaludek, střeva, …), čímž posiluje ochrannou bariéru těla při kontaktu s vnějším prostředím a celkově zvyšuje imunitu. Gynex má velmi dobrý vliv na podporu plodnosti u obou pohlaví.

Energetické působení Gynexu podle principů TČM: Gynex harmonizuje především energetické dráhy početí, tří zářičů, sleziny a žaludku.

Použití Gynexu:

  • podporuje detoxikaci těla, má antioxidační a regenerační účinky;
  • harmonizuje hormonální systém (hypofýzu, štítnou žlázu, slinivku, nadledviny a vaječníky), a působí tak na posilování imunity;
  • je vhodný při ženské neplodnosti hormonálního a psychického původu;
  • upravuje menstruační cyklus, předchází bolestivé, nepravidelné či silné menstruaci a premenstruačnímu syndromu; pomáhá při
  • gynekologických zánětech, kvasinkových infekcích, vaječníkových cystách a onemocněních prsů, preventivně působí proti rakovině
  • prsu a dělohy;
  • v období menopauzy stabilizuje psychiku, působí proti nervozitě, snižuje návaly horka a pocení;
  • je prevencí rozvoje osteoporózy a zubního kazu;
  • normalizuje činnost štítné žlázy a působí proti vypadávání vlasů;
  • je perspektivní jako doplněk při léčbě roztroušené sklerózy;
  • zlepšuje zdravotní stav diabetických pacientů;
  • stabilizuje psychiku, eliminuje negativní účinky stresu a zlepšuje energetický stav organismu; posiluje organismus při fyzickém a
  • duševním vyčerpání, při žaludečních neurózách, depresi a problémech s adaptací na nové podmínky;
  • zlepšuje stav kůže, sliznic a plic a má ochranný vliv na cévní systém;
  • u dětí s LMD pomáhá při poruchách řeči (dysfázie, opožděný vývoj řeči).

Bylinné složení Gynexu:

Jestřabina lékařská:  Snižuje hladinu krevního cukru. Je velmi vhodná při zánětech močových cest a horečnatých onemocněních spojených s vyrážkami, zvyšuje tvorbu mléka.

Trnovník akát:  Užívá se jako spasmolytikum, při křečích žaludku a hladkého svalstva střev, má výrazné močopudné vlastnosti. Zvyšuje tvorbu přírodních enzymů, užívá se pro lepší trávení bez zvyšování chuti k jídlu.

Mochna husí:  Uvolňuje křeče při kolikách, při bolestivé menstruaci, má žlučopudný, protizánětlivý a svíravý účinek, užívá se při krvavých průjmech. Obsahuje značné množství lithia.

Všedobr horní:  Povzbuzuje celý zažívací trakt, užívá se při menstruačních potížích, při nádorech dělohy, chorobách jater a ledvin, sleziny, močových cest, nervové soustavy. Zlepšuje krevní oběh a zvyšuje odolnost proti stresu.

Kakost smrdutý:  Užívá se při mužské a ženské neplodnosti, při urologických problémech, zánětech nervů, ekzémech a při vnitřním krvácení. Obsahuje radium.

Fenykl obecný:  Je výborné sekretolytikum, usnadňuje vykašlávání, tlumí křeče, nadýmání, zlepšuje trávení a tvorbu mléka. Obsahuje látky podobné ženským hormonům.

Svízel syřišťový:  Užívá se při zánětech a křečích, příznivě ovlivňuje lymfatický systém a činnost štítné žlázy, sleziny, jater a ledvin.

Chaluha bublinatá:  Obsahuje přírodní jód a velké množství minerálů, snižuje riziko výskytu nádorů prsů a dělohy. Užívá se při snížené činnosti štítné žlázy a při obezitě. Působí antirevmaticky.

Lékořice lysá:  Obsahuje látky podobné nadledvinovým hormonům kortikoidního typu. Užívá se při kašli, při zánětech, revmatismu, při močových kaméncích, žaludečních vředech a jako spasmolytikum.

Měsíček lékařský:  Je velmi účinný při gynekologických onemocněních, při zánětech, nemocech slinivky, jater, při bušení srdce, astmatu. Zastavuje růst bakterií.

Jetel luční:  Užívá se při ekzémech, při nemocech plic, ledvin, při revmatismu, astmatu, chudokrevnosti, při špatné funkci lymfatického systému, bolestivých menstruacích, při zánětech vaječníků. Obsahuje látky podobné ženským hormonům (fytoestrogeny), které působí preventivně proti rakovině ženských orgánů, a ? avonoidy, které působí proti volným radikálům.

Hluchavka bílá:  Má uklidňující účinky. Užívá se při nepravidelné menstruaci, při výtocích, vředech, křečových žilách, při otocích, zánětech. Usnadňuje odkašlávání, podporuje látkovou výměnu.

Kontryhel obecný:  Užívá se při všech ženských chorobách, střevních katarech, při cukrovce, vodnatelnosti, jaterních a ledvinových nemocech, při žaludečních vředech.

Brusnice borůvka:  Je vhodná zejména při cukrovce, zánětech, střevních kolikách. Má antibakteriální a dezinfekční účinky.

Krvavec toten:  Působí antisepticky, protiprůjmově, adstringentně. Staví krvácení různého původu, má velmi dobré protizánětlivé a antibakteriální účinky. Působí proti prvokům a celkově posiluje organismus.

Gynex dále obsahuje éterické oleje (např. mátový, anýzový a řebříčkový) a informace z rostlin, olejů a nerostů (např. malachitu, fluoritu a granátu).

Regenerační postup a dávkování:

Před použitím důkladně protřepejte (asi 21x). Tím dojde k dynamizaci informačních složek a účinnost přípravku se zvýší.   

Pro dospělé 3 až 9 kapek 1–3x denně, pro děti od 12 let 9 kapek za den, děti od 3 let 3 kapky za den, půl hodiny před jídlem nebo po něm.
Po třech týdnech užívání je před další kúrou nutná týdenní pauza.
Nepřekračujte doporučené denní dávkování.

Užívejte nejlépe ředěné vodou, případně nakapejte na lžičku a užívejte přímo. Pro podporu detoxikace těla je vhodné zvýšit při regenerační kúře příjem tekutin.   

Preventivně jej lze nakapat do sklenice s vodou a popíjet při hromadných akcích jako prostředek proti přenosu infekce.   

Přesné dávkování konzultujte se svým lékařem nebo terapeutem.   

Při chronických onemocněních doporučujeme užívat minimální dávky, v akutních stadiích doporučujeme dávky zvýšit. V případě přechodného zhoršení stavu je třeba snížit dávkování, dokud zhoršení nepomine, a teprve poté se vrátit k původnímu dávkování. V užívání preparátu není vhodné přestávat, neboť se jedná o zpětný regenerační proces (reverzní reakce), při němž se mohou objevit příznaky dřívějších onemocnění. Tento jev je příznakem pozitivní regenerační reakce, která informuje o tom, že dochází k uzdravování!

U těžších a chronických stavů doporučujeme zpočátku nižší dávkování a předchozí konzultaci s lékařem. V těhotenství neužívejte žádné regenerační přípravky, pouze po dohodě s lékařem.   
Vhodné pro diabetiky.

Upozornění:
Výrobek není určen dětem do 3 let.
Ukládejte mimo dosah dětí!
Doplňky stravy nejsou určeny jako náhrada pestré stravy.

Skladování:
Výrobek je nutno skladovat v suchu a temnu, uchovávat při teplotě 10-25 °C a chraňte před mrazem.

Další podobné produkty naleznete v těchto kategoriích:
Potřebujete další informace?
Jméno:
Email:
Váš dotaz:
Ochrana proti spamu. Prosím sečtěte: pět plus sedm =

Google+ | Natur Hair s.r.o. | prodlužování vlasů | prodlužování vlasů | vypadávání vlasů | výkup vlasů | vlasy a jejich prodlémy | vše o kráse | vlasová kosmetika | vlasová kozmetika | kosmetika | námořnická móda | kadeřnictví | vlasový vyhledávač | prodloužení vlasů | prodlužování vlasů Natur Hair s.r.o.


google.cz Seo servis Valid XHTML 1.0 Transitional yahoo.com google.com